• Michael van Eijndhoven tekent zijn contract bij MVV'58.
• Michael van Eijndhoven tekent zijn contract bij MVV'58. Foto: @MVV58

Michael van Eijndhoven nieuwe trainer van MVV’58

28 dec 2020, 13:54 Nieuws Trainerscarrousel 2.797 keer gelezen

METEREN • Michael van Eijndhoven wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagderdeklasser MVV’58. Van Eijndhoven volgt in Meteren Robin Berendsen op.

In navolging van andere regioclubs kiest ook MVV’58 voor de lichting jonge trainers die zich aandient. Van Eijndhoven is 31 jaar, trainde zeven jaar de hoogste jeugdelftallen van OJC Rosmalen, waar hij sinds vorig seizoen assistent-trainer bij de hoofdmacht is.

De TC van MVV’58 zocht ‘naar een trainer die de lijn van zijn voorganger Robin Berendsen door kan zetten, de jonge talentvolle groep verder kan ontwikkelen en ervaring heeft met jongere elftallen om de doorstroming van onze hoogste jeugd plaats te laten vinden’.

Dorpsclub
Michael van Eijndhoven toont zich op de website van MVV’58 enthousiast over zijn nieuwe vereniging: “De club maakt op mij een professionele en ambitieuze indruk, zonder de gezelligheid van een dorpsclub te verliezen. Dat past bij mij en het feit dat ik deze kans op mijn leeftijd krijg, komt overeen met het beeld dat mij is geschetst tijdens de sollicitatieprocedure. Overdwars, maar wel met lef. Ik heb er dan ook superveel zin in.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app