Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Vijfde seizoen Schoonhoven voor Raymond van der Kort

Nieuws Trainerscarrousel 790 keer gelezen

SCHOONHOVEN • VV Schoonhoven en Raymond van der Kort hebben overeenstemming bereikt over contractverlenging. De hoofdtrainer begint komende zomer aan zijn vijfde seizoen bij de zaterdagderdeklasser, die ook verlengde met tweede-elftaltrainer Ari Nagtegaal.

Schoonhoven begon aarzelend aan het huidige ‘coronaseizoen’, maar sloeg in de laatste twee wedstrijden met ruime overwinningen de weg omhoog in. De blauwitten staan met 4-6 vooralsnog vijfde in 3C.

Top-5
Raymond van der Kort: “Schoonhoven is een fantastische club om te werken met veel betrokken mensen, geweldige supporters en dito businessclub. Ik heb het erg naar mijn zin en ben dan ook heel blij om weer een jaar bij te tekenen. De spelersgroep is prettig om mee te werken en dit jaar zaten we in een goede flow totdat corona wederom roet in het eten gooide. Iedereen wil weer zo snel mogelijk op het veld staan om onze ambitie, top-5 spelen, waar te maken. Ik heb daar alle vertrouwen in en kijk er naar uit om met de spelersgroep en technische staf verder te werken aan deze ambitie.”

Download onze app

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app