• SV Lopik-trainer Mark Imandt.
• SV Lopik-trainer Mark Imandt.

Mark Imandt na evaluatie ook volgend seizoen hoofdtrainer van SV Lopik

13 jan 2021, 14:06 Nieuws Trainerscarrousel 829 keer gelezen

LOPIK • Mark Imandt zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van SV Lopik. De Utrechtse oefenmeester tekende vorig jaar een tweejarig contract, waarbij wel werd afgesproken de samenwerking na één seizoen te evalueren.

Slotsom van de evaluatie is ‘dat Mark Imandt een trainer is die het in zich heeft om spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en stappen te zetten met de spelersgroep. Reden genoeg om ook het volgende seizoen de samenwerking met Mark Imandt voort te zetten’

SV Lopik voor is Imandt zijn eerste club als hoofdtrainer. “Het bestuur, de staf en spelers hebben me een warm welkom gegeven, waardoor ik me al snel thuisvoelde. Ook ben ik verheugd over het voetbaltechnische beleid en de samenwerking binnen de vereniging. Bovendien heb ik geconstateerd dat er met de A- en B-selectie een solide basis ligt, die veel toekomstperspectief biedt”, aldus Mark Imandt.

Vanwege de corona-onderbreking speelde SV Lopik dit seizoen in 3D pas drie wedstrijden. Met 5 punten staat de club vooralsnog achtste.

Rick den Besten

Hoofdredacteur Het Kontakt Edities en (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard en Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app