Afbeelding
Foto: @vvBenschop

Benschop verlengt met Marten Boverhof en verdere trainersstaf

Nieuws Trainerscarrousel 1.210 keer gelezen

BENSCHOP • Marten Boverhof zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van zaterdagtweedeklasser Benschop. De inwoner van Lopik heeft zijn contract met een jaar verlengd.

Het bestuur van Benschop bereikte ook met assistent-trainer Sietse van Rhenen, keeperstrainer Arjo Steijsiger, Michel de Ridder en Jeroen Buunen (beiden B-selectie) overeenstemming over contractverlenging.

Boverhof, eerder hoofdtrainer van HSSC’61 en VVAC, is aan zijn eerste seizoen bij Benschop bezig. Voor de corona-onderbreking speelde Benschop vier wedstrijden, waaruit vier punten werden gehaald, goed voor een voorlopige tiende plek in 2B.

Benschop heeft weinig vertrouwen in een hervatting van de competitie. ‘Beide opties van de KNVB lijken weinig kans van slagen te hebben, daar gezien de huidige lockdown op zijn vroegst eind maart / begin april opgestart kan worden, mits je vanaf februari als complete groep mag trainen. Iedereen is dan nog niet ingeënt, dus dan waarschijnlijk weer zonder toeschouwers. Daar zit je als club en spelers niet op te wachten... Hopelijk komt er snel verandering in deze vervelende situatie’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden