Afbeelding
Foto: @usvelinkwijk

Vierde seizoen Elinkwijk voor Roger d’Hollosy

Nieuws Trainerscarrousel 1.140 keer gelezen

UTRECHT/MEERKERK • USV Elinkwijk heeft het contract met Roger d’Hollosy met een jaar verlengd. Hierdoor zal de Meerkerker ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van de Utrechtse zaterdagvierdeklasser.

Roger d’Hollosy: “Mijn persoonlijke ambitie en die van de vereniging lopen parallel, kampioen worden of promoveren. Op organisatorisch gebied zetten we nog steeds goede stappen. Helaas speelt de coronapandemie een grote rol, waardoor we de missie nog niet hebben kunnen volbrengen. Maar tegenslagen moet je kunnen incasseren. Opstaan en doorgaan net zolang tot de missie is volbracht.”

Jeugdspelers inpassen
Jeffrey Pfoster, technisch directeur van USV Elinkwijk: “Roger heeft zich ondanks de coronacrisis de afgelopen maanden ontzettend hard ingezet voor het eerste elftal en voor de club. Daarnaast zijn we ons als club weer aan het doorontwikkelen waarbij de jeugd belangrijk wordt. Een hoofdtrainer die ook oog heeft voor onze jeugdafdeling en spelers durft in te passen is daarom een vereiste. Ik heb er volop vertrouwen in dat Roger ons verder brengt met het verwezenlijken van onze ambities.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden