SSC’55 stelt Ger Klop aan als Hoofd Jeugdopleiding | Voetbalnieuws uit de regio, altijd actueel
Logo regio-voetbal.nl
<p>• Ger Klop wordt hoofd jeugdopleiding bij SSC'55.</p>

• Ger Klop wordt hoofd jeugdopleiding bij SSC'55.

(Foto: @SSC55)
Trainerscarrousel

SSC’55 stelt Ger Klop aan als Hoofd Jeugdopleiding

  •   keer gelezen   Nieuws

SPRANG CAPELLE/REGIO • Ger Klop wordt Hoofd Jeugdopleiding bij SSC’55. De club uit Sprang Capelle ziet de komst van de 56-jarige inwoner van Nieuwendijk als een belangrijke stap bij het verder ontwikkelen van de jeugdafdeling. 


Klop brengt een schat aan voetbalervaring mee. Hij was eerder onder meer actief als hoofdtrainer, jeugdtrainer en scout bij tal van clubs in de regio, zoals Kozakken Boys, Altena, Almkerk, Unitas en RKC Waalwijk.

Ger Klop op de website van SSC’55: “Dit is een nieuwe ervaring voor mij en een uitdaging die ik graag bij SSC’55 aan ga. Ik ken SSC’55 van mijn werk bij andere verenigingen en heb altijd goede ervaringen met de club. Er staat hier een hele goede organisatie. Ik denk dat de club en ik goed bij elkaar passen.”

Takenpakket
Bij SSC’55 wordt Klop onder meer verantwoordelijk voor het begeleiden van de jeugdtrainers, het werven van nieuwe trainers en het samenstellen van de teams.

Klop: “In het begin zal ik veel wedstrijden en trainingen bekijken en het gesprek aangaan met diverse mensen binnen de jeugdafdeling van SSC’55. Ik ben niet iemand die binnenkomt en meteen zegt: alles moet vanaf nu anders. Ik wil dit samen met een groot deel van de club oppakken.”

Roy van Oosterhout (TC SSC’55) is verheugd met de komst van Ger Klop. “Het is voor het eerst dat we een Hoofd Jeugdopleiding hebben bij onze vereniging. Met de komst van Ger willen we onze jeugdafdeling nog verder vormgeven en laten groeien.” 

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup