Logo regio-voetbal.nl
<p>• Marco van Loon</p>

• Marco van Loon

(Foto: Gerald van Zanten)
Trainerscarrousel

Breuk tussen Marco van Loon en Jan van Arckel: ‘Gemaakte afspraken worden niet gerespecteerd’

  •   keer gelezen   Nieuws

AMMERZODEN • Zondagvierdeklasser Jan van Arckel en trainer Marco van Loon hebben hun samenwerking per direct beëindigd. Volgens de website van Jan van Arckel is er een verschil van inzicht dat ertoe heeft geleid dat er een einde aan de samenwerking is gekomen. 


Het bestuur van Jan van Arckel wil desgevraagd niet verder op de situatie ingaan. “Wij willen daar niet op reageren”, is het enige wat bestuurder Bart Vugts er over kwijt wil.

Gemaakte afspraken
Volgens Marco van Loon komt de club de financiële afspraken niet na. “Er zijn hoofdtrainers die afspraken maken dat hun salaris in deze coronatijd wordt verminderd. Ik ben er een van. Maar ik vind wel dat de club de gemaakte afspraken met een trainer dient te respecteren. Nu krijg ik te horen dat mijn salaris is stopgezet ondanks dat we al afspraken hebben gemaakt om te verminderen. Dat kan dus echt niet. Solidariteit is er ongetwijfeld, maar daar heb je twee partijen voor nodig. Ik had iets meer coulance verwacht.”

Eerder was al bekend dat Van Loon, die bij de Jantjes aan zijn derde seizoen bezig was, aan het einde van dit seizoen de club verlaat. Volgend seizoen wordt hij trainer van RKVSC.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup