Logo regio-voetbal.nl
• Gerard van Helden.
• Gerard van Helden. (Foto: )
Trainerscarrousel

Gerard van Helden hoofd jeugdopleiding bij Almkerk/Altena

  •   keer gelezen   Nieuws

ALMKERK/NIEUWENDIJK • Wijk en Aalburger Gerard van Helden (50) is met ingang van het seizoen 2021/2022 Hoofd Jeugdopleiding bij het samenwerkingsverband tussen VV Almkerk en VV Altena. Deze clubs werken sinds 2015 al gedeeltelijk samen op het gebied van het jeugdvoetbal en per 1 juli 2021 geldt dit voor de gehele jeugdafdeling.


Van Helden vervult op dit moment de rol van jeugdcoördinator bij Wilhelmina’26 en was daar in het verleden trainer van meerdere jeugdelftallen, het tweede elftal en zelfs - als interim trainer- het eerste team.

Ook bij LRC A1, Sleeuwijk 2 en Achilles Veen 2 was Gerard van Helden actief. Hij vervulde enkele jaren de functie van jeugdscout bij de KNVB. 

Zijn nieuwe verenigingen zijn voor hem niet onbekend, want 20 jaar geleden trainde Van Helden de A-jeugd van Almkerk en sprak hij al eens met VV Altena over een functie als trainer.

Gerard van Helden gaat bij Altena/Almkerk een belangrijke bijdrage leveren aan het opleiden van jeugdspelers en -trainers om de doorstroom van talentvolle spelers naar de A-selecties van beide verenigingen te bevorderen.

“Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan bij twee mooie verenigingen die de handen ineen slaan om het jeugdvoetbal naar een hoger plan te tillen. Ik wil graag mijn steentje hieraan bijdragen.”, aldus Van Helden.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup