Logo regio-voetbal.nl
<p>Het kwintet van vv Vianen dat overstapt naar Brederodes.</p>

Het kwintet van vv Vianen dat overstapt naar Brederodes.

(Foto: @Brederodes)
Spelerscarrousel

Vijf spelers van Vianen stappen over naar stadgenoot Brederodes

  •   keer gelezen   Nieuws

VIANEN - Rick Leeman, Justin Mouhmy, Johan Scheffer, Achim Rabinig en Gino Vesters maken volgend seizoen de overstap van vv Vianen naar buurman Brederodes.


Brederodes-trainer Sander Kloos: “Dit is een mooie ontwikkeling. Eigen spelers als ambassadeur, goede voetballers die gemotiveerd aangeven graag naar Brederodes te willen komen. Met de komst van deze vijf spelers zetten we een stap naar voren. Hiermee komt de totale selectie voor het eerste en tweede elftal qua niveau, posities en leeftijd nog meer in balans. De huidige groep, die nagenoeg intact blijft, is getalenteerd maar extreem jong. Deze mannen brengen ervaring en bravoure. Concurrentiestrijd kan het beste van een ieder naar boven brengen.”

Kansen
Rick Leeman: “Ik merkte aan mezelf dat ik toe was aan een stapje hogerop. Brederodes leek me een goede optie. Naast dat ik hier mijn hele jeugd heb gevoetbald, spreekt ook de spelersgroep mij erg aan. Volgend seizoen verwacht ik dat we een goede selectie hebben waarmee we goede kansen hebben om bovenin mee te draaien in de competitie.”

Balans
‘Omdat ik graag weer een stap hogerop wil, ben ik het gesprek met de trainers aangegaan”, zegt Justin Mouhmy. “Dat is mij positief bevallen.”

En Achim Rabinig: “Ik denk bij Brederodes een goede balans te vinden tussen competitiviteit en plezier. Ik weet dat deze club streeft naar het hoogst haalbare, waarbij plezier in het spelletje centraal staat. Ik ben ervan overtuigd dat deze twee componenten de basis vormen van succes. Ik verwacht een gedreven, kwalitatieve en brede groep spelers.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup