Logo regio-voetbal.nl
<p>&bull; De overhandiging van de cheque.</p>

• De overhandiging van de cheque.

(Foto: VV Schoonhoven)

Cheque voor vv Schoonhoven en op naar nieuwe lichtinstallatie

  •   keer gelezen   Nieuws

SCHOONHOVEN • Om vv Schoonhoven in deze coronatijd een hart onder de riem te steken, doneerde cafetaria/brasserie De Veerpoort in de maand januari iedere maandag 25% van de omzet aan de voetbalvereniging. Deze actie leverde een mooi resultaat op.


Schoonhoven-voorzitter Paul van Schaik ontving van Veerpoort-eigenaar Leon Moor een cheque van 1.500 euro. 

“Dit is een zeer welkome bijdrage. We bedanken Leon en zijn team voor de actie en natuurlijk ook iedereen voor het bestellen”, aldus Paul van Schaik.

Nieuwe lichtinstallatie
En meer goed nieuws voor de Schoonhovense voetbalvereniging. Het krijgt op en rond het tweede en derde veld een moderne led-verlichtingsinstallatie.

Deze vervangt de oude, veel energie gebruikende installatie. De nieuwe verlichting wordt medio september opgeleverd en is mogelijk gemaakt door een financiële bijdrage van businessclub VV Schoonhoven.

Voorzitter Paul van Schaik: “Uiteraard is het mooi dat we op deze manier invulling kunnen geven aan de vergroening van onze club. Maar het allerbelangrijkst is dat onze spelers weer kunnen spelen en trainen met goed licht. De oude installatie had echt zijn beste tijd gehad en op sommige plekken op de velden, maar ook eromheen, was de lichtopbrengst niet voldoende. Met deze moderne installatie zijn we weer klaar voor de toekomst.”

Robert van der Hek
Redacteur / coördinator van Het Kontakt Krimpener- en Lopikerwaard
Volg @RobertvanderHek op twitter >
Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup