• Ron van Zal.
• Ron van Zal.

Lintje voor Ron van Zal, oud-voorzitter SC Everstein

26 apr, 12:33 Nieuws 296 keer gelezen

EVERDINGEN • Ron van Zal is maandag koninklijk onderscheiden. De voormalige voorzitter van SC Everstein werd benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau.

Ron van Zal, 56 jaar, Everdingen
Van 1998 tot en met 2007 was de heer Van Zal voorzitter van Oranjevereniging Everdingen. Onder zijn leiding werd een nieuw bestuur gevormd en in de jaren die volgde was hij vaak dé initiatiefnemer en inspirator. Hij wist vele vrijwilligers te enthousiasmeren om mee te helpen met het organiseren van activiteiten.

Van 2000 tot en met 2014 was de heer Van Zal ook jeugdvoorzitter én van 2010 tot en met 2016 voorzitter van Sportclub Everstein. Hij heeft een gigantische hoeveelheid werk verzet om het nieuwe sportcomplex van de voetbalclub te realiseren. En nog steeds is de heer Van Zal actief voor de club. Al sinds 2006 is hij scheidsrechter en grensrechter en is hij in verschillende perioden ook elftalleider en trainer geweest. 

De vele schaakcursussen aan leerlingen van groepen 7 en 8, DOS-cursussen aan geïnteresseerde inwoners in Everdingen en het jaarlijks spelen van ‘hulpsinterklaas’ begin jaren ’90 zijn dan nog niet genoemd.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Clubs regio Vijfheerenlanden: Heukelum aast op eerste seizoenszege, kaarten in 3D moeten nog worden geschud VOORBESCHOUWING 19 uur geleden
Afbeelding
Mooi programma met o.a. SVW-LRC, Papendrecht-GJS, Alblasserdam-Streefkerk en Arkel-Hardinxveld VOORBESCHOUWING gisteren
Afbeelding
Roda Boys-Almkerk, SVW-Achilles Veen, Heukelum-Arkel en De Zwerver-Streefkerk in tweede ronde districtsbeker Zuid I gisteren
Afbeelding
Almkerk jaagt tegen Oranje Wit op eerste driepunter, maar andersom geldt dat ook VOORBESCHOUWING 30 sep, 07:00
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op SVW-LRC 29 sep, 19:23
Logo
Afbeelding
Co van Iersel gestopt als leider van Sleeuwijk: ‘Het gevoel er niet meer bij te zijn, zal moeten slijten’ 29 sep, 18:00