Logo regio-voetbal.nl
<p>• BZC14-voorzitter Lars Pijlman.</p>

• BZC14-voorzitter Lars Pijlman.

(Foto: Michel Haubrich)

BZC’14-voorzitter Lars Pijlman: ‘Dit hadden wij niet zien aankomen’

  •   keer gelezen   Nieuws

BRAKEL • BZC’14-voorzitter Lars Pijlman werd zaterdagmiddag door trainer Ron Vlot voor een voldongen feit geplaatst. “Maar voor zijn beslissing kan ik alleen maar respect hebben.”


Met een deel van zijn bestuur kwam hij bijeen om met Vlot de voortgang voor dit vreemde tweede coronaseizoen te bespreken. “Ron was met zijn aankondiging dat hij de club per direct gaat verlaten, meteen heel duidelijk. Dit hadden wij niet zien aankomen. Natuurlijk gaat zijn bedrijf in alles voor. Voor zijn beslissing kan ik in elk geval alleen maar respect hebben.” 

Passend profiel
Het bestuur heeft meteen de spelersgroep geïnformeerd. “Dinsdag zitten wij met de TC en de spelersgroep bij elkaar om te bespreken hoe wij voor deze ontstane situatie een oplossing kunnen vinden. Eerste prioriteit is dat de technische staf zo snel mogelijk volledig wordt bezet.”

Pijlman noemt zijn rol binnen de club dynamisch. “Wij werken nog aan de naweeën van de brand op ons complex. Dit kan er ook nog wel bij. Duidelijk is dat wij intern niemand kunnen doorschuiven naar de functie van hoofdtrainer. Wij peilen waar de spelersgroep behoefte aan heeft en maken een passend profiel. Wij nemen de tijd om de juiste trainer aan te stellen.”

Lees ook: www.regio-voetbal.nl/nieuws/nieuws/240424/trainer-ron-vlot-neemt-per-direct-afscheid-van-bzc-14

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup