Logo regio-voetbal.nl
<p>&bull; Frank Brands.</p>

• Frank Brands.

(Foto: Gerald van Zanten)
Trainerscarrousel

Frank Brands over breuk met Tricht: ‘Nogal vreemde gang van zaken’

  •   keer gelezen   Nieuws

TRICHT – Het plotse directe vertrek van trainer Frank Brands en zijn assistent Jan van Eijndhoven bij voetbalclub Tricht al enkele maanden na de in januari overeengekomen contractverlenging bij de tweedeklasser baarde gisteren in de regio opzien. Er komt dus geen tweede seizoen van het Brabantse duo in Tricht.


Trainer Frank Brands keek er ook zelf van op: “Ik ben op zijn minst gezegd erg verbaasd. Het is een nogal vreemde gang van zaken. De verhouding met de spelers was goed. Dinsdag heb ik nog gewoon met hen getraind en donderdag is me telefonisch door de club meegedeeld dat de samenwerking per direct wordt beëindigd. Er zijn wel wat meningsverschillen geweest, maar verder wil ik er nu niet te diep op ingaan. De zaak is formeel namelijk nog niet helemaal afgewikkeld. In al mijn jaren als trainer heb ik dit nog niet vaak meegemaakt, maar na Roda Boys is dit nu de tweede keer pech. Het is nu even niet anders.”

Niet zo tevreden
Trichts voorzitter John van Riemsdijk wilde ook niet te veel over de zaak uitweiden: “We waren gewoon niet zo tevreden over de aanpak en er zijn daarover diverse gesprekken geweest. Op een gegeven moment moet je dan een beslissing nemen. Dat is misschien niet leuk en daar ben ik ook niet trots op.”

Dus moet Tricht snel op zoek naar een nieuwe trainer. De eerste reacties van kandidaten zijn volgens de voorzitter al binnen. Zo gaat dat in de soms turbulente voetbalwereld.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen