Logo regio-voetbal.nl
Foto: Kontakt Mediapartners

Unitas in koker voor eerste kwalificatieronde TOTO KNVB Beker

  •   keer gelezen   Nieuws

REGIO • De loting voor de eerste kwalificatieronde van de TOTO KNVB Beker is donderdag 15 juli om 19:00 uur. Vanuit onze regio loot GVV Unitas mee.


Er gaan 24 clubs uit de Derde divisie in de kokers voor zes wedstrijden en twaalf directe plekken voor de tweede kwalificatieronde.

De zes wedstrijden in de eerste kwalificatieronde zullen gespeeld worden in het weekend van 14 en 15 augustus.

Het toernooi om de TOTO KNVB Beker werd vorig seizoen door de coronamaatregelen in november abrupt beëindigd voor amateurs. Zoals toen toegezegd, doen de amateurclubs die op dat moment nog in het bekertoernooi zaten ook dit jaar automatisch mee. Die clubs mogen de eerste kwalificatieronde overslaan – net als de clubs uit de Jack’s League, de voormalige Tweede divisie.

Donderdag om 19.00 uur zal Heinrich Welling samen met Bas Wobbes, speler van vv Hoogland, de loting verrichten voor de eerste kwalificatieronde. Er zal telkens een team uit de Derde divisie zaterdag aan een team uit de Derde divisie zondag gekoppeld worden en vervolgens worden er twee teams vrijgeloot. Per wedstrijd wordt er geloot wie er thuis en uit speelt.

De loting is live te zien via YouTube. Voor de tweede kwalificatieronde zal er na afloop van de eerste kwalificatieronde geloot worden.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup