Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

SteDoCo versterkt zich met Ingo van Weert (ex-RKC Waalwijk)

20 aug 2021, 11:57 Nieuws Spelerscarrousel 1.770 keer gelezen

HOORNAAR • SteDoCo heeft de opvolger van de gestopte Marlon Pereira binnen. Ingo van Weert komt met onmiddellijke ingang de Hoornaarse selectie versterken.

Van Weert, een multifunctionele verdediger, trainde donderdagavond voor het eerst mee aan de Groeneweg. SteDoCo is content met zijn komst. Ingo van Weert speelde 124 officiële wedstrijden in de hoofdmacht van RKC/Waalwijk, waarvan negentien in de eredivisie.

De 27-jarige Van Weert maakte deel uit van de jeugdopleiding van RKC/Waalwijk en Willem II. Op 3 augustus 2013 debuteerde hij voor RKC in de uitwedstrijd tegen FC Twente (0-0).

Medio 2020 verruilde hij de Waalwijkers voor het Poolse Stomil Olsztyn. Half maart 2021 werd zijn contract ontbonden, waarna Ingo van Weert zijn loopbaan vervolgde bij het Finse FC KTP. Nu keert de verdediger dus terug naar Nederland, naar SteDoCo.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 1 uur geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 19 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing gisteren
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13