Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners
voetbalvoorbeschouwing

Haastrecht: ‘minstens top-3’

Nieuws Voorbeschouwingen 771 keer gelezen

HAASTRECHT • Haastrecht, dat twee jaar geleden als zondagderdeklasser overstapte naar het zaterdagvoetbal, is toe aan promotie. Trainer Marco Versloot laat zich voorzichtig uit over de kansen van de Haastrechtenaren, maar met het spelersmateriaal dat hij tot zijn beschikking heeft, is het duidelijk dat zijn team tot de kampioenskandidaten behoort.

De aanvalslinie, bestaande uit Thijmen Raateland, Kelvin Poot en Stephan Bakker, gaat wedstrijden beslissen, verwacht de ambitieuze Versloot, die begin augustus al startte met de trainingen. Een reeks oefenwedstrijden tegen derdeklassers gaf aan dat Haastrecht rijp is voor dit niveau.

“Het vertrek van onze betrouwbare doelman Mark Stouthamer is opgevangen,” vertelt Marco Versloot. “In de competitie moeten we er direct staan. In de wedstrijden tegen de titelkandidaten Bergambacht, Floreant, GSV en Hazerswoudse Boys hebben we de juiste vorm van de dag nodig om te winnen. Tegen ploegen die - met alle respect - de twee afgelopen seizoenen in het rechterrijtje bivakkeerden, willen we niet onnodig punten verspelen.”

Uitstapje
Mark Korevaar keerde na een uitstapje naar WDS vorig seizoen weer terug op het oude nest. Hij veroverde meteen een basisplaats.

“We hebben een brede selectie,” geeft de Haastrechtenaar aan. “In de voorbereiding vond ik mezelf in de basiself terug in de laatste linie. Op veel posities hebben we meerdere mogelijkheden. Ik vind dat we minstens in de top-3 moeten eindigen, anders hebben we het niet goed gedaan.”

Wim Kroone

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden