Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Twee nieuwe keepers voor SV Meerkerk, waar Wilco den Tuinder zwaargeblesseerd is afgehaakt

Algemeen Spelerscarrousel 3.357 keer gelezen

MEERKERK • Net voor de start van de competitie verwelkomt derdeklasser SV Meerkerk twee jonge keepers in de selectie. Jannes van Sinderen komt over van vv Groot-Ammers en Jens de Jong was recent nog actief bij Unitas-zaterdag.

“En daar ben ik hartstikke blij mee”, legt SV Meerkerk-trainer Gert-Jan Koekkoek desgevraagd uit. “In de voorbereiding startte ik met drie keepers voor twee elftallen. Maar al snel blesseerde de teruggekeerde Wilco den Tuinder zich op de training. Hoewel er nog een MRI-scan moet worden gemaakt, is wel duidelijk dat zijn rechterknie behoorlijk stuk is. Sowieso is zijn kruisband gescheurd en misschien is er nog wel meer letsel. Wilco zien we komend seizoen niet meer in actie. Super zuur voor hem en ook voor ons.”

Helaas voor de bewoners van De Burcht gaf Joeri den Ouden niet veel later te kennen als ZZP-er aan de slag te gaan en per direct te stoppen met voetballen.

Koekkoek: “Onder leiding van Wim de Jong heeft de technische commissie prima werk verricht. De pas 18-jarige Jens de Jong heeft bij ons nog in de A-junioren gekeept en is dus terug van weggeweest. Jannes van Sinderen (20) heeft in oktober vorig jaar zijn laatste wedstrijd voor Groot-Ammers gespeeld en is vanaf 10 oktober speelgerechtigd. Samen met Ruben Vijlbrief gaan deze jonge mannen de strijd onder de lat aan en beschikken we weer over drie volwaardige keepers.”

Theo Sprong

Freelance-journalist Het Kontakt - Alblasserwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden