• Nigel Branderhorst.
• Nigel Branderhorst. Foto: @SSC55

Nigel Branderhorst na drie seizoenen SSC’55 toe aan volgende stap

Nieuws Trainerscarrousel 2.371 keer gelezen

SPANG CAPELLE • Nigel Branderhorst stopt aan het einde van het seizoen als hoofdtrainer van SSC’55. De Brabander heeft er dan drie jaar in deze functie op zitten bij de club uit ‘Sprang’.

Nigel Branderhorst: “Ik wil S.S.C.’55 bedanken voor de kans die me geboden is om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. Ik heb S.S.C.’55 leren kennen als een fijne, warme club met supporters en vrijwilligers met hart voor de vereniging. Ik heb hier enorm veel geleerd. Maar na drie jaar vind ik het een mooi moment om een volgende stap te maken. Tot die tijd ga ik met de club werken aan een goede basis voor de komende jaren en hopelijk een mooie toekomst voor de selectie.” 

Gedreven
Roy van Oosterhout van technische commissie van SSC’55: “Wij hebben Nigel drie jaar terug aangetrokken als trainer vanwege zijn gedrevenheid en zijn eigen visie op voetbal. We ervaren de samenwerking met hem als zeer prettig. Het is jammer dat de eerste twee seizoenen onder zijn leiding zijn afgebroken vanwege de coronapandemie. Laten we hopen dat dit seizoen wél normaal verloopt, zodat we er met de hele selectie, onder leiding van Nigel, een mooi seizoen van kunnen maken.”  

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app