Logo regio-voetbal.nl
<p>&bull; John Karelse.</p>

• John Karelse.

(Foto: Jan Noorlandt)
update Trainerscarrousel

Achilles Veen en John Karelse komen er niet uit over contractverlenging

  •   keer gelezen   Nieuws

VEEN • Achilles Veen en hoofdtrainer John Karelse gaan aan het einde van het seizoen, na een periode van drie jaar, ieder hun eigen weg.

Maandag was er een gesprek over mogelijke contractverlenging, maar club en trainer kwamen er niet uit. ‘We konden elkaar niet vinden in het juiste beleid voor de toekomst’, bracht Achilles Veen naar buiten.

Dinsdagavond is de selectie geïnformeerd. Ook assistent-trainer Johan van Bijsterveld stopt aan het eind van het seizoen.

Geen verwijten
Voorzitter Henk Schreuders bevestigt de lezing. “We hebben een verschil van inzicht over de toekomst. Wat dat precies is, hou ik intern. Ik heb geen zin om Achilles Veen of John Karelse iets te verwijten. Na drie jaar denken we dat het beter is, dat we uit elkaar gaan.”

Of de resultaten van dit seizoen er iets mee te maken hebben, liet de preses van Achilles Veen in het midden. “Als ik dat als excuus zou aandragen, dan zouden we er direct mee moeten kappen. Dat is niet het geval. We weten waar dat aan ligt en daar zijn we ook mee bezig.”

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup