• Gilberto Smit.
• Gilberto Smit. Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Trainer Gilberto Smit blijft bij ASH

5 dec. 2021, 12:57 Nieuws Trainerscarrousel 1.374 keer gelezen

HELLOUW - Trainer Gilberto Smit en vierdeklasser ASH gaan verder met elkaar in het seizoen 2022-2023. Zowel de spelers, de staf als het bestuur van de Hellouwse club zijn unaniem positief over hun hoofdtrainer. 

Gilberto Smit is voor het tweede jaar hoofdtrainer bij ASH en geeft aan met veel enthousiasme die functie nog een derde seizoen bij ASH te vervullen: “Het team is een mix van spelers met ervaring en van spelers in ontwikkeling. Er is voldoende potentie voor jonge spelers en het is een leuke en toegankelijke club. Ik voel mij hier thuis. Een kleinere club als ASH biedt juist voor jonge spelers meer mogelijkheden om zich te kunnen ontwikkelen. Spelers kunnen (sneller) doorgroeien en op die manier uitvinden waar hun plafond ligt. Die kansen moet je als jonge speler natuurlijk ook zelf pakken. Als team willen we graag attractief en initiatiefrijk voetbal spelen, spelers worden hier ook in gestimuleerd en uitgedaagd. Het is mooi om te zien dat spelers hierin stappen maken.” 

ASH staat momenteel in de vierde klasse E bij het ingaan van de vervroegde winterstop samen met Peursum op een gedeelde derde plaats.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app