• Paul van der Donk.
• Paul van der Donk. Foto: @SSC55

Paul van der Donk nieuwe trainer van SSC’55

11 dec 2021, 13:06 Nieuws Trainerscarrousel 1.389 keer gelezen

SPRANG CAPELLE • Paul van der Donk zal het seizoen 2022-2023 starten als nieuwe hoofdtrainer van zaterdagvierdeklasser SSC’55. De 45-jarige Van der Donk komt over van RFC.

Eerder had de inwoner van Drunen de tweede elftallen van Roda Boys en Almkerk onder zijn goede en was hij assistent-trainer van Achilles Veen.

“Ik maak de overstap naar SSC’55 omdat het bestuur zijn vertrouwen in mij heeft uitgesproken. Dat voelde direct goed. Ik ken SSC’55 als een warme club. Het jonge bestuur en de visie op voetbal en het verenigingsleven spreken me enorm aan. De voorwaarden om als trainer aan de slag te gaan, kloppen”, zegt Paul van der Donk op de website van SSC’55.

Roy van Oosterhout van de technische commissie: “We hebben enkele prettige gesprekken gehad met Paul. Daaruit blijkt dat hij ambitieus is en een echte clubman. Hij toont zich bij RFC een betrokken trainer en laat zien hoe hij met zowel jeugdspelers als ervaren jongens moet omgaan.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Speelschema zaalvoetbaltoernooi om Proxsys Cup 58 minuten geleden
Afbeelding
VV Dilettant en Bert Potuyt per direct uit elkaar 19 uur geleden
Afbeelding
LRC ontvangt Nivo Sparta, Lekvogels met Ton Delfgou naar Spijk Voorbeschouwing gisteren
Afbeelding
Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek voorbeschouwing Altena 25 nov, 11:00
Afbeelding
Verschillende belangen bij Schelluinen-Papendrecht, volgende topper voor De Alblas bij SV Meerkerk voorbeschouwing Alblasserwaard 25 nov, 07:15
Afbeelding
Ton Delfgou tot einde van het jaar tussenpaus bij Lekvogels 24 nov, 22:13