• Haaften-trainer Bart Fransen.
• Haaften-trainer Bart Fransen. Foto: vv Haaften

Haaften en Bart Fransen houden het bij drie seizoenen

19 dec, 07:40 Nieuws Trainerscarrousel 1.021 keer gelezen

HAAFTEN • Hoofdtrainer Bart Fransen zal zaterdagderdeklasser Haaften aan het einde van het seizoen verlaten. Spelers en staf zijn hierover zaterdagmiddag ingelicht.

Eerder informeerde Fransen het Haaftense bestuur al te twijfelen over eventuele contractverlenging. Bart Fransen heeft er komende zomer drie jaar als hoofdtrainer van Haaften opzitten.

Nieuwe uitdaging
“Ik merkte dat het tijd wordt voor een nieuwe uitdaging”, zegt Bart Fransen. “Ik wil me als trainer blijven ontwikkelen en ik sta dan ook open voor een nieuwe ambitieuze zaterdag- of zondagclub. Ik ben Haaften dankbaar voor de kans die ze mij geboden hebben om als hoofdtrainer aan de slag te gaan. De resterende tijd zal ik blijven gebruiken om samen met de club een goede basis voor komende jaren neer te zetten, maar zeker ook om samen met de groep deze competitie zo succesvol mogelijk af te ronden.”

Gedreven
‘We hebben Bart leren kennen als een gedreven trainer met een duidelijke voetbalvisie en goede persoonlijke vaardigheden. Onder zijn leiding is een aantal belangrijke stappen gezet. Niet alleen binnen de selectie, maar ook bij de aanzet van het jeugdbeleidsplan en het formeren van een O23’, is de reactie vanuit het bestuur van Haaften. ‘De volgende stappen zullen door een nieuwe hoofdtrainer moeten worden gezet. We hebben er alle vertrouwen in dat Bart, samen met zijn staf en spelers, een goed vervolg aan de huidige competitie zal gaan geven’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie