Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Kozakken Boys in nopjes met komst van Ravelino Junte (SV Spakenburg)

Algemeen Spelerscarrousel 2.976 keer gelezen

WERKENDAM • Na Lowie van Zundert heeft Kozakken Boys opnieuw een aanvaller aangetrokken van competitiegenoot SV Spakenburg. Komende zomer komt Ravelino Junte over naar de Werkendamse tweededivisionist. Hij tekent op De Zwaaier een éénjarig contract.

Junte is sinds het najaar van 2018 te bewonderen in de Tweede Divisie. De creatieve buitenspeler streek destijds neer bij HHC Hardenberg, waar hij al snel uitgroeide tot één van de smaakmakers. Eerder kwam hij als jeugdspeler uit voor Almere City FC en FC Twente. In Hardenberg kwam Junte tot 46 wedstrijden, waarin hij tien doelpunten maakte en tien assists gaf.

Afgelopen zomer vertrok Junte naar de ‘blauwe kant’ van de Westmaat. Daar kwam hij in dertien wedstrijden tweemaal tot scoren en gaf hij twee assists. Omdat hij nog niet op zijn favoriete positie als rechtsbuiten heeft gespeeld, besloot hij Spakenburg na dit seizoen te verlaten.

Onhaalbaar
“We zijn erg blij met de komst van Ravelino”, zegt Johan van der Werff, technisch directeur van Kozakken Boys. “Normaal gesproken zijn spelers van dit kaliber onhaalbaar. Hij wilde echter erg graag meewerken aan een overgang, mits hij als rechtsbuiten gebruikt zou worden in een 4-3-3 systeem. Dat systeem dragen wij ook uit voor de komende jaren.”

Publiekslieveling
Volgens Van der Werff kan Junte echt uitgroeien tot een publieksspeler. “Met zijn spel kan hij de harten van onze supporters veroveren. Het is een hele creatieve speler en hij is al jaren bekend in de Tweede Divisie. Bij HHC was hij een echte smaakmaker en heeft hij bewezen dat hij dit niveau heel goed aankan. Junte heeft aangegeven dat hij graag voor de fanatieke supporters van Kozakken Boys komt spelen”, stelt Van der Werff.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 6 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 6 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 14 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 15 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44