• Mark Imandt zet zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis.
• Mark Imandt zet zijn handtekening onder de nieuwe verbintenis. Foto: @SVLopik

Mark Imandt ook volgend seizoen hoofdtrainer van SV Lopik

21 jan, 15:48 Nieuws Trainerscarrousel 262 keer gelezen

LOPIK • SV Lopik heeft het contract met hoofdtrainer Mark Imandt met een jaar verlengd. De 39-jarige oefenmeester begint komende zomer aan zijn derde seizoen bij de zaterdagderdeklasser.

Mark Imandt is content met de contractverlenging bij de huidige nummer acht van de derde klasse D (West 1)

,,Door corona waren we genoodzaakt om vanaf de start te improviseren,” aldus Imandt. ,,We hebben daarbij altijd gekeken naar wat er wel kan, met als doel de groep fit te houden, plezier te laten hebben en toch aan onze speelwijze te werken. Gelukkig beschikken we over een jonge ploeg, waar veel rek in zit, hartstikke gemotiveerd is en onderling een leuke sfeer creëert. Bovendien zie ik veel toekomstperspectief. Deze groep gaat dus alleen nog maar beter worden. Ik ben dan ook blij om nog een jaar bij SV Lopik aan de slag te gaan met als doel spelers verder te helpen in hun ontwikkeling en stappen te zetten met de spelersgroep.”

Gedreven
,,We hebben op dit moment te maken met een zeer jonge spelersgroep,” zegt voorzitter Robert Bakker. ,,Tijdens de evaluatie kwamen wij tot de conclusie dat Mark Imandt door zijn gedrevenheid en ambities een trainer is die juist jonge spelers kan helpen bij hun sportieve en persoonlijke ontwikkeling binnen het team. Een belangrijke reden om ook het volgende seizoen de samenwerking met hem voort te zetten.”

Mark Imandt was eerder assistent-trainer bij Sporting ’70. Als voetballer kwam Imandt uit voor Muiderberg, Be Quick 1887, The Knickerbockers en Sporting ‘70.

Wim Kroone

Freelance-redaceur Het Kontakt Krimpenerwaard en Regio-Voetbal

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie