• Cees Lagendijk.
• Cees Lagendijk. Foto: Rick den Besten

Cees Lagendijk als technisch directeur terug naar SteDoCo

23 jan, 16:47 Nieuws Trainerscarrousel 2.105 keer gelezen

HOORNAAR • Cees Lagendijk keert komend seizoen terug naar SteDoCo. Ditmaal niet als trainer, maar voor een periode van drie jaar als technisch directeur.

Lagendijk was in de periode 2006-2011 trainer van SteDoCo en bracht de Hoornaarse club van de derde klasse naar de hoofdklasse. Als TD wordt hij nu verantwoordelijk voor de voetbaltechnische zaken rondom de A-selectie.

Stapje terug Den Braven/Van der Werken
De aanstelling van de 58-jarige Cees Lagendijk is (mede) ingegeven door het terugtreden van Wim den Braven en Johan van der Werken, die meer dan tien jaar lang de technische commissie van SteDoCo vormden. Op de achtergrond zullen ze wel betrokken blijven. De komende periode zullen beiden Lagendijk ondersteunen bij de samenstelling van de selectie en de technische staf voor het seizoen 2022-2023.

Netwerk
Cees Lagendijk, wiens ambitie het was om bij SteDoCo als TD aan de slag te gaan, beschikt in de regionale voetbalwereld over een groot netwerk. Hij was in het verleden trainer van onder meer Groot-Ammers, CVV Rotterdam, vv Zwijndrecht, Heerjansdam, Sleeuwijk, SteDoCo en GJS. Bij GJS verzorgde hij enkele seizoenen ook het technische beleid.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie