Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF
update

Overgang doelman Janssen (ASWH) naar Kozakken Boys alsnog rond

Algemeen Spelerscarrousel 1.859 keer gelezen

WERKENDAM/HENDRIK-IDO-AMBACHT • De overgang van doelman Bryan Janssen van tweededivisionist ASWH naar competitiegenoot Kozakken Boys is alsnog definitief rond.

Janssen bereikte een overeenkomst met Kozakken Boys, maar had mondeling ook al zijn jawoord gegeven aan ASWH. 

Verrasing
,,Omdat wij in Bryan een belangrijke speler zien, hebben we bewust reeds in een vroeg stadium met hem gesproken over een langer verblijf. Dat heeft medio november geresulteerd in een akkoord. De berichten over een vertrek kwamen dan ook als een verrassing, waardoor ASWH niet van plan was om medewerking te verlenen aan de overgang”, blikt technisch directeur Mels van Driel op de website van ASWH terug op de situatie.

Zijn lezing wordt door Janssen bevestigd. ,,We hadden inderdaad een overeenkomst voor het nieuwe seizoen. Daarna ben ik echter toch gaan twijfelen, omdat ik de kans kreeg om nog één keer een stap te maken. Die mogelijkheid vond ik zo aantrekkelijk, dat ik toch graag naar Kozakken Boys wilde vertrekken. ASWH hield echter vast aan de afspraken, waardoor er een oplossing gezocht moest worden”, stelt de doelman.

Overleg hierover is inmiddels naar tevredenheid afgerond. ‘Na meerdere gesprekken hebben beide partijen elkaar gevonden en afspraken gemaakt over het vervolg. Dit is respectvol en tot ieders tevredenheid verlopen. Het resultaat is dat Janssen volgend seizoen voor Kozakken Boys zal spelen, maar zich in de rest van dit seizoen volledig zal blijven inzetten voor ASWH in de strijd om handhaving in de Jack’s League’. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden