• Michel Visser.
• Michel Visser. Foto: @vvStrijen

Michel Visser nieuwe trainer van Strijen

26 jan, 19:10 Nieuws Trainerscarrousel 467 keer gelezen

STRIJEN • Michel Visser volgt Geert Meijer met ingang van volgend seizoen op als hoofdtrainer van zaterdagtweedeklasser Strijen. Visser speelde in de jaren ‘90 in de Strijense hoofdmacht en was er de afgelopen twee seizoenen trainer van achtervolgens JO19 en het tweede elftal.

“De aanstelling van Michel als nieuwe hoofdtrainer past in het plaatje zoals wij graag willen werken bij vv Strijen. Eerst in de eigen organisatie kijken of er de mogelijkheid is voor opvolging en mensen te laten doorgroeien. Mensen die passen bij de club en identiteit van Strijen, want dat vinden wij heel belangrijk. Daarbij heeft Michel in de afgelopen twee jaar een goede indruk achtergelaten op en buiten het veld en verdient hij naar onze mening de kans op de volgende stap bij Strijen”, aldus voorzitter Dick de Heus.

Vertrouwen
Michel Visser: “Ik ben erg blij met deze kans die mij geboden wordt door Strijen. Twee jaar geleden heb ik bewust de keuze gemaakt om, na dertien jaar vrouwenvoetbal, bij vv Strijen aan de slag te gaan als trainer van de JO19 om te kijken of ik dezelfde energie en passie zou vinden in het mannenvoetbal. Met deze aanstelling is daar een duidelijk antwoord op gegeven. Het vertrouwen dat Strijen hiermee uitspreekt naar mij zorgt ervoor dat ik enorm uitkijk naar deze geweldige uitdaging.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie