Afbeelding
Foto: Stockfoto 123RF

Ook ASWH’ers Jesper van den Bosch en Sam van de Kreeke naar Barendrecht

27 jan, 07:59 Nieuws Spelerscarrousel 711 keer gelezen

HENDRIK-IDO-AMBACHT/BARENDRECHT • Na Gilmaro van der Werp maken ook ASWH-aanvoerder Jesper van den Bosch en Sam van de Kreeke volgend seizoen de overstap van tweededivisionist ASWH naar de in de derde divisie uitkomende regiogenoot BVV Barendrecht.

Van den Bosch behoort tot de sterkhouders van ASWH. “Ik heb een hekel aan verliezen. De ambitie die Barendrecht heeft uitgesproken sluit daar naadloos bij aan. Het spelen in de groep die op dit moment wordt samengesteld, daar kijk ik enorm naar uit.” zo stelt Van den Bosch op de website van BVV Barendrecht.

De 26-jarige aanvaller Sam van de Kreeke is bij ASWH eveneens een vaste waarde. De technisch vaardige Van de Kreeke kwam in de jeugd uit voor NAC en was daarna een aantal jaren clubtopscorer bij zondaghoofdklasser Halsteren. “Het verhaal van BVV Barendrecht, het voetbal en de ambitie om te promoveren spreekt mij erg aan en aan dat succes wil ik graag bijdragen.”

“We waren al eerder gecharmeerd van de voetbalkwaliteiten van Jesper en met hem in gesprek. Deze keer matchen onze wederzijdse ambities en plannen en waren we er snel uit. Tijdens de plezierige gesprekken met Jesper en Sam bleek al snel dat ze naast hun voetbalkwaliteiten ook als persoon uitstekend passen bij de samenstelling van onze spelersgroep”, aldus Barendrechts technisch manager Gert van der Wal.

Ook Luuk Admiraal (Excelsior, per direct), Bryan Janssen (Kozakken Boys), Yarick Dorst (SC Feyenoord), Max Stofkooper (SV Poortugaal), Levi Bouwense (Katwijk) en Clarence Bijl (SC Feyenoord) gaan ASWH verlaten.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Laatste nieuws

Afbeelding
Uitslagen en standen zaterdag 1 oktober 2022 10 uur geleden
Afbeelding
Clubs regio Vijfheerenlanden: Heukelum aast op eerste seizoenszege, kaarten in 3D moeten nog worden geschud VOORBESCHOUWING 30 sep, 17:00
Afbeelding
Mooi programma met o.a. SVW-LRC, Papendrecht-GJS, Alblasserdam-Streefkerk en Arkel-Hardinxveld VOORBESCHOUWING 30 sep, 12:00
Afbeelding
Roda Boys-Almkerk, SVW-Achilles Veen, Heukelum-Arkel en De Zwerver-Streefkerk in tweede ronde districtsbeker Zuid I 30 sep, 10:43
Afbeelding
Almkerk jaagt tegen Oranje Wit op eerste driepunter, maar andersom geldt dat ook VOORBESCHOUWING 30 sep, 07:00
Afbeelding
VIDEO: Voorbeschouwing SoccerReporter op SVW-LRC 29 sep, 19:23