• Freek Wittenrood zet zijn handtekening onder de contractverlenging.
• Freek Wittenrood zet zijn handtekening onder de contractverlenging. Foto: @gvvGeldermalsen

GVV gaat door met hoofdtrainer Freek Wittenrood

28 jan, 18:59 Nieuws Trainerscarrousel 502 keer gelezen

GELDERMALSEN • Zaterdagvierdeklasser GVV uit Geldermalsen gaat door met hoofdtrainer Freek Wittenrood uit Veenendaal. De samenwerking tussen GVV en Wittenrood wordt met een derde jaar verlengd.

Freek Wittenrood voetbalde achttien jaar in het eerste elftal van DOVO in Veenendaal en tussendoor ook nog vier jaar bij profclub De Graafschap in Doetinchem. Met een succesrijke periode bij de opmars van VVA in Achterberg sloot hij pas op zijn 44e jaar zijn actieve loopbaan als speler af. 

Daarna werd hij na diverse opleidingen trainer en wedstrijdanalist. In zijn eerste jaar bij GVV had Wittenrood het tweede elftal van de roodwitten onder zijn hoede, maar vanaf het huidige seizoen is hij Max Wimmers opgevolgd als hoofdtrainer. Ook volgend seizoen zal hij dus die functie vervullen.

Enthousiast
Freek Wittenrood is enthousiast: “De afgelopen periode is gekenmerkt door alle beperkingen vanwege corona en weinig sportieve mogelijkheden. Maar we hebben zeker niet stil gezeten. Ik sta nu te popelen om weer met GVV aan het voetballen te gaan.”

Ook de club GVV zelf is tevreden: “Freek Wittenrood heeft zich in de afgelopen anderhalf jaar breed binnen de vereniging ingezet en daarmee veel waardering geoogst vanuit de club, de vrijwilligers en de spelers. Naast zijn voetbalkennis en ervaring wordt hij geprezen om zijn betrokkenheid en gezelligheid bij de club.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie