• Angelo Mathilda.
• Angelo Mathilda. Foto: @KozakkenBoys

Daniel da Silva Mendes en Angelo Mathilda verlengen bij Kozakken Boys

30 jan 2022, 08:17 Nieuws Spelerscarrousel 1.100 keer gelezen

WERKENDAM • Daniel da Silva Mendes en Angelo Mathilda spelen ook volgend seizoen bij Kozakken Boys. Da Silva Mendes (20) speelt momenteel in het O23-elftal en maakt na de zomer definitief de overstap naar de hoofdmacht. Mathilda (19) maakte dit seizoen al deel uit van de A-selectie en verlengt zijn contract met één seizoen.

‘Daniel speelt nu anderhalf jaar in ons team en maakt een goede indruk’, aldus Martin Clerx, trainer van Jong Kozakken Boys. ‘Hij is een fysiek sterke speler die zowel centraal in de verdediging, maar ook als rechtsback goed uit de voeten kan. Hij heeft veel snelheid en is een echte winnaar. De afgelopen periode heeft Daniel regelmatig meegetraind met het eerste en daar een positieve indruk achtergelaten. Mede hierdoor heeft hij deze plaats in de selectie zelf verdiend’. 

Da Silva Mendes kwam eerder uit voor de jeugd van FC Dordrecht.

Ook Angelo Mathilda blijft bij Kozakken Boys. De doelman tekende vorig seizoen zijn eerste contract op De Zwaaier en werd toen omschreven als een talentvolle moderne keeper die goed kan meevoetballen, met goed spelinzicht heeft en geweldige reflexen. De Dordtenaar maakt zijn minuten dit seizoen in Jong Kozakken Boys en zat vijf keer op de bank bij de Werkendamse hoofdmacht.

‘Ik ben, net als iedereen op de club, blij en trots dat er volgend seizoen drie spelers van de JO23 in de A-selectie zitten. Ik ben ervan overtuigd dat dit een goede stap is in de ontwikkeling van deze jongens’, besluit Clerx.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app