• Jerrel Hak heeft getekend bij IJsselmeervogels.
• Jerrel Hak heeft getekend bij IJsselmeervogels. Foto: @IJsselmeervogels

Unitas raakt Jerrel Hak per direct kwijt aan IJsselmeervogels

Nieuws Spelerscarrousel 2.018 keer gelezen

GORINCHEM/SPAKENBURG • Zondagderdedivisionist GVV Unitas raakt Jerrel Hak per direct kwijt aan tweededivisionist IJsselmeervogels. De 21-jarige spits heeft getekend tot het einde van het seizoen, maar het is zeker niet uitgesloten dat hij langer op De Westmaat blijft.

De in Den Haag geboren Jerrel Hak startte zijn loopbaan bij Laakkwartier en Forum Sport, onderbroken door een seizoen in de opleiding van ADO Den Haag. Bij het Voorburgse Forum Sport viel hij op, wat hem in 2018 een transfer naar Almere City O19 opleverde. De stap naar het eerste maakte hij niet en hij hing tijdelijk de voetbalschoenen aan de wilgen. Begin dit seizoen haalde hij de schoenen weer uit het vet en sloot aan bij GVV Unitas. 

Bij de zondagderdedivisionist manifesteerde de spits uit de Hofstad zich als een doelpuntenmachine. Met acht goals en drie assists in vijftien wedstrijden was hij tot nu toe bij veel goals van de nummer twee van de competitie betrokken. 

In de kijker
Erwin van der Lugt over de aanwinst: “Jerrel heeft zich begin dit seizoen flink in de kijker gevoetbald bij onze analisten en wil die stijgende lijn bij ons doortrekken. Hij is tweebenig en voegt met zijn enorme snelheid extra mogelijkheden aan onze voorhoede toe. Hij traint sinds de herstart van de trainingen met ons mee en heeft indruk op ons gemaakt. Gezien het drukke programma dat ons nog te wachten staat, gaat hij zeker speeltijd krijgen en daarin zullen we ook in gesprek blijven over een eventueel vervolg.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app