• Rick Adjei.
• Rick Adjei. Foto: Wouter Dill / Pro Shots / Kozakken Boys

Rick Adjei nieuwe trainer van SteDoCo

1 feb, 12:00 Nieuws Trainerscarrousel 3.548 keer gelezen

HOORNAAR • De recent bij Kozakken Boys op non-actief gestelde Rick Adjei wordt met ingang van komend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van SteDoCo. De opvolger van Frans Adelaar tekent voor twee jaar met een optie voor een derde seizoen.

De 38-jarige Adjei startte in juli 2019 als hoofdtrainer van Kozakken Boys. In de vier seizoenen daarvoor was de inwoner van Gorinchem trainer van GVV Unitas, waarmee hij van de tweede klasse naar de hoofdklasse promoveerde.

Doorslaggevend
De nieuwe TD van SteDoCo, Cees Lagendijk: “Een veelheid aan trainers heeft de afgelopen periode interesse getoond. Op basis van gesprekken met meerdere kandidaten is uiteindelijk de keuze voor Rick gemaakt. Zijn visie op het voetbal in combinatie met de wijze waarop hij de organisatie rond het eerste en tweede elftal wenst neer te zetten, zijn daarin doorslaggevend geweest. Bijkomstigheid is dat hij regionaal en landelijk bekend is en ook nog eens over een goed netwerk beschikt. Een mooie basis om een langdurige samenwerking aan te gaan”.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie