• Hans de Jong.
• Hans de Jong. Foto: @Sportflitsen

Hans de Jong ook volgend seizoen trainer van Unitas

Algemeen Trainerscarrousel 3.643 keer gelezen

GORINCHEM • Hans de Jong zal ook volgend seizoen hoofdtrainer zijn van zondagderdedivisionist Unitas. De 37-jarige De Jong werd in december op ad-interimbasis aangesteld als vervanger van de op non-actief gezette Michel van Oostrum.

De TC van GVV Unitas is vol lof over de inwoner van Gorinchem. “Hans de Jong heeft in een korte periode laten zien zich op meerdere fronten te willen inzetten. Scouting, jeugdopleiding, instroom van talentvolle jeugdspelers, organisatie; kortom, de vereniging. Dat geeft ons een positief gevoel. Het is dus niet alleen de A-selectie. Ondanks dat we konden kiezen uit een aantal zeer interessante sollicitanten, hebben we gekozen voor deze optie. We hebben er alle vertrouwen in. Met deze aanstelling willen we duidelijkheid verschaffen aan onze leden, spelers en sponsors#, aldus Francois Chambone en Joost Verberk 

Hans de Jong liep dit seizoen stage bij Unitas voor zijn KNVB-opleiding UEFA-A en was al hoofdtrainer van Brakel, BZC’14 en Wilhelmina’26. Als actief voetballer kwam hij uit voor onder meer Kozakken Boys, SteDoCo, Roda Boys en Nivo Sparta. 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden