• Elvio van Overbeek.
• Elvio van Overbeek. Foto: KB Media

Elvio van Overbeek verruilt Kozakken Boys voor SteDoCo

Nieuws Spelerscarrousel 2.463 keer gelezen

HOORNAAR/WERKENDAM • Elvio van Overbeek maakt komend seizoen de overstap van tweededivisionist Kozakken Boys naar derdedivisonist SteDoCo.

De 28-jarige aanvaller werd in 2006 in de jeugdopleiding van PSV opgenomen. Daarvoor speelde hij in de jeugdopleiding van RKC Waalwijk. Van Overbeek debuteerde op 3 augustus 2013 voor Jong PSV in het betaald voetbal, als invaller tegen Sparta Rotterdam. 

Nadat hij in twee seizoenen meer dan zeventig wedstrijden voor Jong PSV speelde en een debuut in de hoofdmacht uitbleef, kreeg Elvio van Overbeek geen nieuw contract aangeboden in Eindhoven. Hij tekende in juni 2015 voor twee seizoenen bij Go Ahead Eagles, dat hem transfervrij overnam van PSV.

In het seizoen 2016-2017 speelt Van Overbeek op huurbasis voor De Graafschap. Die club nam hem over en met De Graafschap promoveerde hij in 2018 via de nacompetitie naar de Eredivisie. In februari 2019 sloot hij aan bij Telstar. Medio 2019 ging Van Overbeek naar het Noord-Ierse Glentoran FC om vervolgens in 2020 voor De Treffers uit te komen. Daarna stapte hij over naar Kozakken Boys.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden