Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Zes nieuwelingen voor RVVH, waaronder Guytano dos Santos (SteDoCo)

Nieuws Spelerscarrousel 1.172 keer gelezen

RIDDERKERK • Vijftien spelers van de huidige selectie hebben inmiddels toegezegd ook volgend seizoen voor RVVH te zullen uitkomen. Daarnaast presenteerde de zaterdageersteklasser dinsdag zes nieuwelingen, waarvan er vier een RVVH-verleden hebben.

De zes nieuwelingen zijn:

Guytano dos Santos
Met Guytano dos Santos keert een bekende terug aan de Sportlaan. De inmiddels 29-jarige middenvelder komt over van het Hoornaarse SteDoCo, waar hij vier seizoenen actief was. Daarvoor acteerde hij al meerdere seizoenen voor RVVH nadat hij vanuit de jeugd van Sparta in Ridderkerk was neergestreken.

Mauro Daviraz
Ook Mauro Daviraz (27) keert terug op bekend terrein. De rechtervleugelverdediger was van 2015 tot 2018 aan de Ridderkerkse club verbonden. Daarna verkaste hij achtereenvolgens naar SJC in Noordwijk en het Rotterdamse Leonidas. Afgelopen seizoen acteerde hij met Zwaluwen Vlaardingen in de hoofdklasse.

Shamir de Jesus
Shamir de Jesus keert terug van de overzijde van de A16, waar hij één seizoen bij Rijsoord verbleef. De 24-jarige rechter aanvaller was daarvoor ook reeds vijf seizoenen bij RVVH actief nadat RVVH hem oppikte uit de Feyenoord jeugd.

Ray Kroon
Van Smitshoek komt over Ray Kroon, die als aanvallende linkervleugelspeler uit de voeten kan. De inmiddels 30-jarige ervaren speler kwam in de zomer van 2019 over van Goes naar Smitshoek. Daarmee liet hij een lange Zeeuwse periode vanuit zijn jeugd bij Goes achter zich.

Romano Niamut
Ook van Rijsoord komt over de 26-jarige linksbenige controlerende middenvelder Romano Niamut. Opgegroeid in de jeugd van RVVH tot aan de JO17. Daarna verkaste hij naar Alexandria waar hij drie seizoenen in de jeugd speelde. Via de eerste teams van Slikkerveer, NSVV en dus Rijsoord keert ook hij enthousiast terug op het oude nest waar het allemaal begon.

Juwensli Orcadio
Vanuit de tweede selectie schuift door de 20-jarige Juwensli Orcadio, die als vleugel aanvaller/spits te boek staat. Zijn prestaties in RVVH 2 vallen dusdanig op, dat de overstap naar het eerste een logische stap voor hem betekent in zijn verdere ontwikkeling.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app