Regio-Voetbal gaat met STIP.abonnement nieuwe fase in, uitslagen/standen blijven vrij toegankelijk

10 apr, 21:59 Nieuws 1.921 keer gelezen

GOUDRIAAN/REGIO • Regio-Voetbal is deze week een nieuwe fase ingegaan. Bezoekers van onze website zullen in de vorm van een STIP.abonnement een bescheiden bijdrage moeten gaan betalen om alle nieuwsberichten en verslagen te kunnen lezen. Dit is nodig om Regio-Voetbal in z’n huidige, uitgebreide vorm in de lucht te kunnen houden.

Het hoe en waarom legden we recent al uit:

https://www.regio-voetbal.nl/nieuws/nieuws/306556/jaarkaart-voor-regio-voetbal-laag-bedrag-drempel-zo-laag-mogelijk-houden-

Sinds het interview zijn er achter de schermen nog enkele aanpassingen gedaan. Zoals: de altijd zeer actuele weergave van de uitslagen en standen zal vrij toegankelijk blijven.

Dit geldt ook voor een beperkt aantal artikelen. Maar om alle nieuwsberichten en verslagen te lezen is een STIP.abonnement nodig. Zie het als een seizoenskaart. Met slechts 3,99 euro per jaar als zeer vriendelijk prijskaartje.

Het online afsluiten van een STIP.abonnement is gebruiksvriendelijk. Bij het aanklikken van een STIP.artikel wijst het zich vanzelf.

Onverhoopt toch problemen met abonneren? Mail dan naar: info@regio-voetbal.nl..

Ondertussen draaien wij op volle toeren door, zoals jullie dat van ons gewend zijn. Dus actueel met onder meer uitslagen/standen, verslagen en nieuwsberichten vanuit het regionale amateurvoetbal.

Overigens zal uiteraard ook onze app op het nieuwe model worden aangepast. Dit gebeurt enkele dagen na de livegang op de website.

UPDATE: Er waren problemen met het inloggen op de Android-app. Dit is verholpen door de content op de apps nog voor een korte periode vrij toegankelijk te houden, totdat er een goedgekeurde update komt.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie