• André Hoekstra.
• André Hoekstra. Foto: @KozakkenBoys

André Hoekstra en Hans Bos assistenten van Rick Adjei bij SteDoCo

31 mrt, 12:53 Nieuws Trainerscarrousel 2.342 keer gelezen

HOORNAAR • André Hoekstra volgt Rick Adjei naar SteDoCo en houdt het komende zomer bij Kozakken Boys dus voor gezien. Daarnaast wordt ook Hans Bos assistent-trainer aan de Groeneweg.

De 38-jarige Rick Adjei tekende woensdagavond een tweejarig contract als hoofdtrainer van SteDoCo, met een optie voor een derde seizoen.

André Hoekstra
Oud-prof André Hoekstra (59), woonachtig in Papendrecht, wordt één van de assistenten van Adjei. Hij was eerder in diverse (trainers)rollen verbonden aan clubs als RBC Roosendaal, ADO Den Haag en Excelsior.

Hans Bos
Ook Hans Bos (24) treedt toe tot de technische staf van de Hoornaarse derdedivisionist. In het kader van zijn opleiding UEFA-A zal de Gorkummer stagelopen bij de A-selectie en tevens een ondersteunende rol spelen bij het tweede elftal en diverse voetbal- en trainersclinics binnen SteDoCo gaan verzorgen. Bos was bij Unitas jarenlang hoofd opleidingen, maar daarnaast ook hoofdtrainer van de zaterdagtak.

Stephan Veenboer
Stephan Veenboer (34) gaat de rol van keeperstrainer vervullen. Daarnaast zal hij als derde keeper aan de selectie verbonden blijven.

Leo Dekker en Bart den Hartog
Leo Dekker, een ervaren rot in het vak en een bekende naam in het regionale amateurvoetbal, gaat zijn derde seizoen in als wedstrijdanalist en scout. Bart den Hartog blijft leiding geven aan de medische staf.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie