Afbeelding
Foto: Kontakt Mediapartners

Derde ASWH’er naar Kozakken Boys

17 mei, 19:25 Nieuws Spelerscarrousel 1.927 keer gelezen

WERKENDAM/HENDRIK-IDO-AMBACHT • Na doelman Bryan Janssen en Fabian Korporaal heeft Kozakken Boys voor volgend seizoen een derde ASWH’er aangetrokken: de 23-jarige aanvaller Diego Snepvangers. Snepvangers tekent voor één seizoen op De Zwaaier.

Diego Snepvangers werd geboren in Bergen op Zoom en speelde in de jeugd bij RBC en NAC Breda. In 2016 debuteerde de linkspoot in de hoofdmacht van NAC in een uitwedstrijd tegen SC Cambuur. Na een tweejarige huurperiode bij Helmond Sport maakte Snepvangers de overstap naar Spakenburg. Dit seizoen komt de Brabander uit voor ASWH.

Blessure
‘Ik heb daar helaas maar weinig wedstrijden kunnen spelen wegens een blessure’, aldus Snepvangers op de website van Kozakken Boys. ‘Ik heb een hamstringblessure opgelopen en die is twee keer teruggekomen, dat is ook mentaal wel een tik. Ik hoop bij Kozakken Boys die vervelende periode achter me te laten en het plezier in het voetbal terug te vinden. Ik heb met verschillende mensen gesproken en ik denk dat Kozakken Boys heel goed bij mij past’.

Beweeglijk
‘Snepvangers is een bewegelijke, technische links- en rechtsbuiten met veel snelheid en een goed linkerbeen’, omschrijft technisch directeur Johan van der Werff de aanstaande Kozak. ‘Diego heeft de afgelopen periode veel pech gehad met blessures. Hij is een enorm goede speler en ik ben ervan overtuigd dat hij voor ons komend seizoen een goede versterking zal zijn’.

Snepvangers: ‘Het gaat nu goed met me. Afgelopen zaterdag heb ik mijn eerste minuten weer kunnen maken. Helaas was de uitslag heel teleurstellend (6-0 nederlaag tegen GVVV, red.), maar ik ben blij dat ik weer op het veld sta. Aankomende zomer staat de focus op fit blijven en dan wil ik er aankomend seizoen met Kozakken Boys staan. Op dit moment heb ik nog geen ambities om terug te keren in het betaald voetbal, ik wil me eerst focussen op Kozakken Boys. Na de zomer ga ik naast het voetbal een studie Social Work oppakken’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie