Afbeelding
Foto: Jan Noorlandt
voorbeschouwing

Derby Sleeuwijk tegen Altena gaat alleen nog om de eer

Algemeen Voorbeschouwingen 1.419 keer gelezen

ALTENA • Komende zaterdag beginnen ook de clubs in Altena aan de laatste competitieronde. Veel staat er niet meer op het spel. Bij de derby Sleeuwijk tegen Altena gaat het alleen nog om de eer. 

Bij Kozakken Boys liet trainer Michel Langerak al weten, dat hij geen risico’s gaat nemen tegen ASWH en de manschappen klaar wil stomen voor de nacompetitie. 

Bij Achilles Veen staat de wedstrijd tegen FC Feyenoord vooral in het teken van de afscheidnemende spelers en de trainer. 

Eerste klasse
In de eerste klasse kan GRC 14 alleen nog proberen een grote uitslag neer te zetten bij Montfoort en hopen dat Woudenberg tegen een nederlaag oploopt tegen FC Den Bilt. In dat geval kan de dans van directe degradatie mogelijk nog ontsprongen worden.

Het al veilige Almkerk zal de afscheidnemende trainer Ad van Seeters nog een overwinning tegen Roda’46 willen mee geven. Dat geldt ook voor Wilhelmina’26, dat al veilig is in de tweede klasse en waar interim trainer Ron Laros na zijn geslaagde project afscheidneemt met de wedstrijd bij periodekampioen Heukelum. Bij Woudrichem, dat ook al veilig is, lijkt de fut er wel uit. Tegen Tricht kunnen de manschappen van trainer Gerrie Schaap vrijuit gaan. 

Derde klasse
In de derde klasse is het ook klaar. GDC treedt nog aan tegen SV Capelle en Sparta’30 krijgt ONI op bezoek. NOAD’32 moet de nacompetitie in en zal tegen kampioen Schelluinen waarschijnlijk ook geen risico’s nemen.

Op maandag Tweede Pinksterdag speelt Be Ready, waar trainer Eugene van der Heijden afscheid neemt, nog tegen RCD. Dussense Boys krijgt DEVO op bezoek.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden