• Voorzitter Hans Jonker ontving uit handen van KNVB-verenigingsambassadeur Marcel Mourik ter ere van het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht een speciale KNVB-jubileumvlag en een glazen sculptuur.
• Voorzitter Hans Jonker ontving uit handen van KNVB-verenigingsambassadeur Marcel Mourik ter ere van het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht een speciale KNVB-jubileumvlag en een glazen sculptuur. Foto: Aangeleverd

Cadeaus van de KNVB voor 100-jarig VV Papendrecht

Nieuws 639 keer gelezen

PAPENDRECHT • Voetbalvereniging Papendrecht heeft van de KNVB enkele prachtige cadeaus gekregen vanwege het 100-jarig bestaan.

Een voetbalvereniging die een eeuw oud geworden is, krijgt traditioneel van de nationale voetbalbond bijbehorende cadeaus. Normaliter had het op 1 augustus 1920 opgerichte VV Papendrecht die al enige tijd terug ontvangen, maar door alle coronaperikelen was de officiële overhandiging diverse keren uitgesteld.

Aan het begin van dit seizoen was het dan eindelijk zover. Voorzitter Hans Jonker ontving uit handen van KNVB-verenigingsambassadeur Marcel Mourik ter ere van het 100-jarig bestaan van VV Papendrecht een speciale KNVB-jubileumvlag en een glazen sculptuur. Deze krijgen een mooie plek op de club.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app