• Na de 3-3 in en tegen Alblasserdam hoopt Wilhelmina'26 zaterdag op de eerste driepunter.
• Na de 3-3 in en tegen Alblasserdam hoopt Wilhelmina'26 zaterdag op de eerste driepunter. Foto: Alexander de Jong
VOORBESCHOUWING

Gaat Wilhelmina’26 tegen het nog puntloze GJS spijkers met koppen slaan?

Nieuws Voorbeschouwingen 1.732 keer gelezen

ALTENA • De meeste clubs gaan komend weekeinde op voor alweer de vierde speelronde. Een aantal clubs zal dan een keer spijkers met koppen moeten slaan. Dat geldt zeker voor Wilhelmina’26. De Wijk en Aalburgers gaven al twee keer een voorsprong uit handen en bleven steken op gelijke spelen. Zaterdag op De Ebbe moeten de Wijk en Aalburgers maar een keer doorhalen en een driepunter neer zetten. Die mogelijkheid is er zeker, al zal het nog puntloze GJS absoluut weerstand bieden en ook geladen zijn om de eerste overwinning van het seizoen binnen te slepen. 

Kozakken Boys
Kozakken Boys is druk bezig zich in de nesten te werken. De manschappen van trainer Scott Calderwood zetten zich in de twee laatste wedstrijden tegen Noordwijk en De Treffers aardig voor joker. Zaterdag in de klassieker tegen IJsselmeervogels moeten de Werkendamse gastheren maar weer eens uit een ander vaatje tappen.

Achilles Veen
Achilles Veen heeft duidelijk een scoringsprobleem. De manschappen van Dennis van der Steen kwamen tegen Poortugaal en Kloetinge niet verder dan een bloedeloze 0-0. Dus moeten de Veeners zaterdag uit bij Capelle, dat een punt meer heeft, de creativiteit maar eens aanboren.

Almkerk
Almkerk heeft al een paar zware tegenstanders gehad. De volgende is DTS’35. De manschappen van trainer Vincent de Klerk gaan er alles aan doen om de hoogvlieger in Ede in te tomen, maar zijn wel de underdog.

GRC 14
GRC 14 kon afgelopen zaterdag de eerste winst met 2-4 bij Heukelum begroeten. Het zal de manschappen van trainer Mark Kroese zeker inspiratie geven om ook debutant Streefkerk met de steun van de balkonbrigade aan de zegekar te binden.

Altena
Het jeugdige Altena weert zich tot nu toe kranig in de competitie. Zeker is wel, dat de Nieuwendijkers het zaterdag bij koploper Papendrecht niet zwaar maar heel zwaar gaan krijgen.

Woudrichem
Woudrichem wacht nog altijd op de eerste punten. Tegen Papendrecht afgelopen zaterdag zat er wel veel vechtlust in de ploeg. Wellicht kunnen de Woercummers zaterdag bij Wieldrecht dezelfde vechtlust aan de dag leggen. Dan zit de eerste driepunter er wellicht in.

GDC
GDC heeft wel het overwicht in de wedstrijden, maar het uitdrukken in de score is het probleem. Komende zaterdag tegen BLC treft GDC geen tegenstander om het euvel op te lossen. Het zal knap lastig worden in Den Bosch voor de manschappen van trainer Gerrit Molenaar om de status quo te doorbreken.

Sleeuwijk
Bij Sleeuwijk loopt het aardig, om het zo maar eens te zeggen. De manschappen van trainer Antoine van Pelt voeren de ranglijst aan in de derde klasse. De Sleeuwijkers moeten er elke wedstrijd wel vol op. Ook zaterdag in en tegen Dongen.

Sparta’30
Sparta’30 mag er na een weekje rust weer vol tegenaan tegen GVV’63. De manschappen van trainer Peter Burg zullen het in Gameren zeker lastig krijgen. Mocht het resultaat gunstig uitvallen, dan gaat Sparta’30 de Bommelewaarders voorbij op de ranglijst. Als dat geen uitdaging is.

NOAD’32
NOAD’32 doet het goed de laatste twee wedstrijden met de winst tegen FC Tilburg en Well. De getoonde strijdlust zullen de manschappen van trainer Dennie van Geffen ook nodig hebben zaterdag bij en tegen OVC’26.

Be Ready
Be Ready wacht de Maasderby bij Waspik. De Hankenaren doen het dit seizoen aardig, maar zijn nog niet echt op gang. Hopelijk kunnen manschappen van trainer Angelo Ernst zondag in Waspik een goed resultaat neer zetten.

Dussense Boys
Voor Dussense Boys is de indeling in de vierde klasse D nog geen succes. De manschappen van trainer André Vos staan puntloos onderaan. Zondag tegen VCB, dat slechts één punt vergaarde, biedt wellicht perspectief om van de laatste plaats af te komen.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

• TD Arjen Borsje heet Ramon ten Hove (l) welkom bij Kozakken Boys.
Kozakken Boys speelt snel in op vertrek doelman Bryan Janssen en haalt Ramon ten Hove 6 uur geleden
Afbeelding
'Kozak' Niek Hoogveld wacht nog steeds op straf na rood tegen Noordwijk 6 uur geleden
Afbeelding
VV Brederodes zoekt trainer voor JO15-1 vacature 7 uur geleden
Logo
• Be Ready viert feest na het behalen van de titel in Raamsdonk.
Kampioen Be Ready overweegt overstap naar de zaterdag: 'Bezig om de leden te raadplegen' 16 uur geleden
• Bryan Janssen.
Bryan Janssen verlaat Kozakken Boys en keert terug naar Westlandia 16 uur geleden
Afbeelding
Rayson Koeiman (ZBC'97) verstevigt met hattrick derde plaats in topscorersklassement 20 uur geleden