Afbeelding
Foto: JAN NOORLANDT
voorbeschouwing Altena

Wie geeft de eerste zege een goed vervolg: Woudrichem of GJS?

Nieuws Voorbeschouwingen 1.556 keer gelezen

ALTENA • Komend weekend pakken de clubs de competitie weer op. Een interessante krachtmeting is het duel tussen Woudrichem en GJS. Beide ploegen pakten op de vorige speeldag hun eerste drie punten. Woudrichem deed dat met 0-1 bij Wieldrecht en GJS behaalde de eerste overwinning bij Wilhelmina’26 met 0-1. Op de ranglijst staan ze nu allebei op de gedeelde tiende plaats. Beide ploegen willen uit de gevarenzone komen, dus zullen Woudrichem en GJS er zaterdag op Het Bolwerk zeker vol voor gaan. 

Kozakken Boys
Kozakken Boys zit nog in de euforie van de uitschakeling van Vitesse in de TOTO KNVB Beker. Nu moeten de manschappen van trainer Scott Calderwood zich echter weer richten op de competitie. Daar ging het de laatste wedstrijden met drie verliesbeurten op rij niet cresendo. De ‘Boys’ moeten de inzet en de werklust tegen Vitesse dan ook meer meenemen naar TEC om tot een goed resultaat te komen in Tiel.

Achilles Veen
Bij Achilles Veen is het scoringsprobleem nog steeds actueel. Het zou dan ook mooi zijn als de manschappen van trainer Dennis van der Steen het net wel weten te vinden tegen het eveneens laaggeklasseerde SC Feyenoord.

Almkerk
Almkerk leeft mee met Toon van Drunen. De manschappen van trainer Vincent de Klerk kunnen Toon wellicht een hart onder de riem steken met een mooie driepunter zaterdag bij en tegen LRC.

Altena
Bij Altena is keihard werken het credo bij de jonge garde. Als dat zaterdag tegen Wieldrecht ook het geval is, liggen er zeker kansen in Nieuwendijk om de eerste driepunter binnen te halen.

GRC 14
GRC 14 moet stevig aan de bak tegen Alblasserdam. Beide ploegen staan gelijk op de ranglijst en de winnaar doet goede zaken om zich te mengen in de kop van de ranglijst.

Wilhelmina’26
Wilherlmina’26 kan ook wel een opsteker gebruiken. Dat moet dan gebeuren tegen Schelluinen. De mouwen zullen dan wel flink opgestroopt moeten worden.

GDC
GDC is ook nog niet goed los. Zaterdag liggen er tegen BLC wel kansen om een mooie score neer te zetten.  

Sparta’30
Sparta’30 doet het tot nu toe aardig. De horde DESK zal echter niet makkelijk te nemen zijn.

Sleeuwijk
Bij Sleeuwijk gaat het goed. De manschappen van trainer Antoin van Pelt staan fier op kop in de derde klasse. Tegenstander Vuren moet zaterdag ook te behappen zijn.

NOAD’32
Bij NOAD’32 is het nog wisselvallig in de vierde klasse. Zaterdag tegen OSS 1920 zijn de Wijk en Aalburgers zeker niet de favoriet. Als NOAD’32 wint, halen ze de tegenstander wel bij op de ranglijst. Dat is dus zeker een mooie uitdaging.

Be Ready
Be Ready neemt het zondag op tegen SC Emma. Altijd een lastige tegenstander voor de Hankenaren. Wellicht geeft het thuisvoordeel de doorslag.

Dussense Boys
Dussense Boys heeft het dit seizoen lastig in de voor de manschappen van trainer André Vos onbekende vierde klasse D. De Dussenaren staan laag op de ranglijst, evenals de tegenstander Audacia. Hoe het uit zal pakken zondag bij het kasteel in Dussen is dan ook niet te zeggen.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden