• NOAD'32 vorig seizoen in actie tegen GDC.
• NOAD'32 vorig seizoen in actie tegen GDC. Foto: Eric Schröder - GDC
voorbeschouwing Altena

Denny van Geffen met NOAD’32 tegen Kerkwijk, GRC 14 krijgt hun oud-trainer Piet de Kruif op bezoek

Nieuws Voorbeschouwingen 1.387 keer gelezen

ALTENA • Het wordt weer een leuk voetbalweekend. De aandacht gaat onder meer uit naar het treffen tussen NOAD’32 en Kerkwijk. Je kan daarbij wel spreken van een semi-derby met een speciaal tintje. 

Kerkwijk is de woonplaats van trainer Denny van Geffen en NOAD’32 zal dan ook alles uit de kast halen om de trainer tevreden te stellen tegen zijn oude club. Op de ranglijst staat NOAD’32 op de zevende plaats. Kerkwijk staat een treetje hoger op de vijfde plaats en heeft drie punten meer.

Kozakken Boys
Het is te hopen, dat de gifbeker leeg is voor Kozakken Boys na de mooie winst afgelopen zaterdag tegen hoogvlieger Katwijk. Zaterdag wacht ‘de Boys’ weer een gerenommeerde tegenstander met Kon. HFC. Op de ranglijst ontlopen beide ploegen elkaar een punt in het voordeel van Kozakken Boys. Dus gaat het er om spannen of de ‘Boys’ het voordeel kunnen behouden zaterdag in Haarlem. 

Achilles Veen
Bij Achilles Veen blijft het stroef lopen. Het verlies afgelopen zaterdag bij Smitshoek was weer een domper. Zaterdag op De Hanen Weide moeten de manschappen van trainer Dennis van der Steen proberen het roer weer te draaien. Dat moet wel kunnen lukken tegen laagvlieger Jodan Boys.

Wilhelmina’26
Wilhelmina’26 heeft hopelijk zelfvertrouwen getankt met de 4-2 afgelopen zaterdag tegen Altena. Dat zal ook nodig zijn zaterdag bij het wisselvallige Tricht. Bij winst halen de Wijk en Aalburgers de Trichtenaren bij op de ranglijst. 

Woudrichem
Woudrichem moet niet te lang teren op de knappe 1-1 tegen hoogvlieger EBOH. Ook zaterdag zal dezelfde instelling getoond moeten worden in het kelderduel bij Heukelum om tot een goed resultaat te komen. 

Altena
Dat Altena zaterdag punten gaat halen tegen EBOH, is niet erg waarschijnlijk. Maar goed, je weet nooit hoe een koe een haas vangt. 

GRC 14
Op sportpark Almbos is GRC 14 tegen Roda Boys een echte topper met sentiment. Trainer Piet de Kruif zal niet af willen gaan bij zijn oude club.  

GDC
Trainer Gerrit Molenaar was afgelopen zaterdag niet tevreden ondanks de 3-2 winst tegen NEO’25. Hopelijk stappen de spelers zaterdag tegen SV Capelle met een beter gevoel het veld in. GDC, de koploper, is uiteraard wel de favoriet tegen de hekkensluiter. 

Sparta’30
Sparta’30 toont de laatste weken daadkracht. Met dezelfde instelling moeten de Andelnaren ook ONI kunnen kraken.

Sleeuwijk
Sleeuwijk begint de laatste weken in te zakken. Dus zullen de mouwen opgestroopt moeten worden tegen MVV’58.

Be Ready
Bij Be Ready is het nog niet overtuigend. Zondag komt RCD op bezoek. De gasten uit Dordrecht hebben een punt meer op de ranglijst. Dus kunnen de Hankenaren een goede slag slaan bij een driepunter.

Dussense Boys
Dussense Boys heeft het zwaar in de vierde klasse D. Dat zal zondag ook het geval zijn tegen Baardwijk.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden