• Jitse Boonstra (l) en voorzitter Robert Bakker.
• Jitse Boonstra (l) en voorzitter Robert Bakker. Foto: SV Lopik

Jitse Boonstra nieuwe hoofdtrainer van SV Lopik

Nieuws Trainerscarrousel 1.731 keer gelezen

LOPIK/IJSSELSTEIN • SV Lopik heeft Jitse Boonstra aangetrokken als nieuwe hoofdtrainer. De 44 -jarige inwoner van IJsselstein volgt komende zomer Mark Imandt op bij de zaterdagderdeklasser en heeft voor twee seizoenen getekend.

Boonstra heeft veel jeugdteams van IJFC en Argon onder zijn hoede gehad en was de afgelopen twee seizoenen hoofdtrainer van IJFC in de tweede klasse district West 1.

Toerkomstperspectief
Jitse Boonstra over zijn komst naar SV Lopik: “Ik kijk ernaar uit om volgend seizoen aan de slag te gaan bij het eerste elftal. Mijn roots liggen in Lopik, waardoor ik het voetbal in Lopik altijd op de voet heb gevolgd. Bovendien is SV Lopik een levendige en aantrekkelijke vereniging, met een duidelijk voetbaltechnisch beleid. En kijkend naar de jonge spelersgroep en de ontwikkeling van de jeugdteams zie ik veel toekomstperspectief.”      

“Wij zijn ervan overtuigd dat wij met Jitse Boonstra een ambitieuze trainer hebben binnengehaald, die een duidelijke voetbalvisie heeft en in staat is om die over te brengen op onze spelersgroep”, aldus voorzitter Robert Bakker van SV Lopik. Er was veel belangstelling voor de trainersvacature.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden