Afbeelding
Foto: Jan Noorlandt
voorbeschouwing Altena

Achilles Veen en Altena moeten nu echt aan de bak

Nieuws Voorbeschouwingen 1.288 keer gelezen

ALTENA • Komende zaterdag beginnen de clubs uit het Land van Altena aan de tweede seizoenshelft. Achilles Veen en Altena staan in de gevarenzone en zullen echt aan de bak moeten. Dat geldt ook op zondag voor Be Ready en Dussense Boys.

Achilles Veen
Bij Achilles Veen verliep de eerste seizoenshelft stroef. Met name het scoren was een probleem. Het ontbreken van spits Pim Goossens vanwege een afgescheurde kruisband weegt zwaar. De manschappen van trainer Dennis van der Steen staan in de gevarenzone en moeten nu echt aan de bak om verder onheil af te wenden. Zaterdag wacht Achilles Veen meteen een lastige klus bij Zwaluwen. 

Almkerk
Almkerk deed het in de eerste seizoenshelft meer dan goed. De manschappen van trainer Vincent de Klerk staan op een mooie vijfde plaats. Wellicht zit er nog meer in het vat voor Almkerk, dat thuis begint tegen het geduchte Nivo Sparta. 

Altena
Bij Altena was het de eerste seizoenshelft met de jonge groep vechten tegen de bierkaai. Trainer Richard den Ouden gaf er al de brui aan. Dus moet interim-trainer Marinus van der Pijl maar proberen het tij van (directe) degradatie te keren. Te beginnen zaterdag uit bij Schelluinen. 

Wilhelmina’26
Bij Wilhelmina’26 was de eerste seizoenshelft wisselvallig. De Wijk en Aalburgers gaven meerdere keren een voorsprong nog weg. Hopelijk is er in de tweede seizoenshelft meer stabiliteit. Zaterdag zijn de Wijk en Aalburgers wel de underdog tegen koploper Papendrecht. 

GDC
Bij GDC verliep de eerste seizoenshelft op rolletjes. De equipe van trainer Gerrit Molenaar ging als winterkampioen het reces in. De tweede seizoenshelft moet GDC, dat begint bij en tegen Haaften, de lijn doortrekken.

NOAD’32
Bij NOAD’32 was het niet kennen van de tegenstanders een probleem in de eerste seizoenshelft. De Wijk en Aalburgers schoten in de laatste wedstrijd voor de winterstop wel uit de slof tegen SV TOP met 7-2 en rukten op naar de vierde plaats.

Meedoen om de prijzen moet dan ook zeker kunnen. Zaterdag wacht NOAD’32 een pittige slag bij de directe concurrent en het nog onbekende Margriet.

Be Ready
Be Ready voldeed de eerste seizoenshelft niet helemaal aan de verwachtingen. De Hankenaren zijn dan ook terug te vinden in de gevarenzone op de twaalfde plaats. Werk aan de winkel dus voor de Hankenaren, die zondag beginnen bij en tegen het sterke Dubbeldam.

Dussense Boys
Dussense Boys kan geen tegenstander onderschatten. De Dussenaren hebben het knap lastig dit seizoen en bewegen zich in de gevarenzone. De tegenstander van zondag is ook niet voor de poes met koploper Jong Brabant.

Nico van Es

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Laatste nieuws

Logo
• Henk Donga is ook komend seizoen trainer van Leerdam Sport'55.
Henk Donga vindt als trainer van Leerdam Sport'55 het plezier terug: 'Mijn LRC-verleden speelt geen enkele rol' 1 uur geleden
• Jermaine Maas (l)  in duel met Iain Brands.
Selectie Nivo Sparta voor volgend seizoen nagenoeg compleet: Jermaine Maas en Agonis Hoti nieuwkomers 1 uur geleden
Afbeelding
RVC'33 zoek jou! vacatures 8 uur geleden
Afbeelding
Jesse Graumans en Cornee van de Grint eerste versterkingen Roda Boys 10 uur geleden
Logo
Felix Otte (SVS'65)
Felix Otte: Rots in de Spijkse branding 23 apr, 17:33
• Perry Bakema.
VV Lekkerkerk en hoofdtrainer Perry Bakema per direct uit elkaar 23 apr, 16:44