• Joery van der Waal.
• Joery van der Waal. Foto: Richard van Hoek
update

Joery van der Waal (De Zwerver) nieuwe hoofdtrainer van Pelikaan

Nieuws Trainerscarrousel 2.352 keer gelezen

ZWIJNDRECHT/KINDERDIJK • Joery van der Waal wordt met ingang van volgend seizoen de nieuwe hoofdtrainer van zaterdagtweedeklasser Pelikaan, waar hij de naar Oranje Wit vertrekkende Björn Vlasblom zal opvolgen.

De 34-jarige Van der Waal is nu aan zijn derde jaar bij De Zwerver bezig, de club waar hij als hoofdtrainer debuteerde en mee naar de eerste klasse promoveerde.

Voor Joery van der Waal betekent de overstap naar het Zwijndrechtse Pelikaan een terugkeer op het oude nest. Hij trainde er eerder onder meer het tweede elftal. Van der Waal tekent bij Pelikaan voor (minimaal) twee seizoenen.

Van der Waal stond bij Pelikaan bovenaan het lijstje. ‘Een kandidaat die elders zeer succesvol is geweest, maar daarnaast ook een echte Peli kan worden genoemd’, aldus de TC.

“Ik was graag doorgegaan bij De Zwerver, maar kan deze aanbieding niet weigeren”, liet Joery van der Waal aan zijn huidige club De Zwerver weten. Ook het bestuur van de Kinderdijkers had graag verlengd met hun huidige hoofdtrainer. “Maar we begrijpen dat deze aanbieding voor Joery een kans is bij een club waar zijn hart ligt.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden