• Wesley Swets in het shirt van Arkel.
• Wesley Swets in het shirt van Arkel. Foto: Anita Reijnders

Wesley Swets keert komende zomer terug naar LRC Leerdam

Nieuws Spelerscarrousel 1.894 keer gelezen

LEERDAM/ARKEL • Wesley Swets keert komend seizoen terug bij LRC. Swets kwam in het verleden al vier seizoenen uit voor de Leerdammers en speelt momenteel voor ASV Arkel. 

Op website van LRC ligt de verdediger/middenvelder zijn besluit toe: “Twee jaar geleden heb ik bewust de keuze gemaakt om bij Arkel en met mijn vrienden te gaan voetballen, na mooie jaren bij zowel LRC als Unitas. Ondanks dat ik het goed naar mijn zin heb, merk ik aan mijn drive dat ik sportief weer een stapje wil maken. LRC doet het erg goed dit jaar en wie weet wat voor moois er nog uit komt. Ik hoop in ieder geval dat ik mijn steentje kan bijdragen aan het team om iedere week mooie resultaten neer te zetten."

Swets doorliep de jeugdopleiding bij Arkel en debuteerde daar ook in het eerste elftal. Vervolgens maakte hij de stap naar Unitas zaterdag, waarna hij vier jaar bij LRC speelde. Via Unitas zondag keerde hij terug op het oude nest in Arkel. Met de derdeklasser probeert hij momenteel de nacompetitie om lijfsbehoud te ontlopen. LRC staat tweede in 1D.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app