• Ron Laros.
• Ron Laros. Foto: Jeroen de Bruin/ DBRN Fotografie
update

WSV Well en trainer Ron Laros per direct uit elkaar

Nieuws Trainerscarrousel 5.026 keer gelezen

WELL • Well, uitkomend in de vierde klasse H, en trainer Ron Laros hebben in onderling overleg besloten per direct uit elkaar te gaan. Zij zijn tot de conclusie gekomen dat er tussen spelers en trainer geen chemie meer is.

Het vertrouwen om samen het seizoen af te maken ontbreekt. Well, dat morgen de Bommelerwaardderby uit tegen BZC’14 afwerkt en met twee punten hekkensluiter is, gaat in alle rust op zoek naar een opvolger van Laros. Well hervat na de winterstop pas op 3 februari de competitie met een uitwedstrijd bij ASH, waar voormalig Well-trainer Remy Schouwenaar aan het roer staat.

Jammer 
Ron Laros vindt het jammer dat hij op deze wijze tussentijds met de club moet breken. “Well is een prachtige, kleine vereniging. Ik ken veel mensen daar al 25 jaar of langer. Ik kon daar echter door omstandigheden niet meer verder. De club hoeft mij uit coulance vanaf nu niets meer te betalen, want als ik niet werk hoef ik daar ook geen geld voor te ontvangen.”

“Ik zou het wel jammer vinden als dit voor mij het einde van mijn lange trainersloopbaan zou zijn.” Laros haalde de laatste jaren nog plezier uit het interimschap bij clubs als Wilhelmina’26 en Virtus. “Als zoiets op mijn pad komt, ga ik dat overwegen. Voorlopig haal ik het meest plezier uit het trainen van mijn kleinkind bij RKVV Tuldania in mijn woonplaats Esbeek”

Lange staat van dienst 
De ervaren Laros heeft een lange staat van dienst. Hij zit 37 jaar in het trainersvak. De geboren Tilburger, nu wonend in Esbeek, was actief bij Family Boys, Wilhelmina ’26 (2x), SSC ’55 (2x), Heukelum, Giessen, Rijswijkse Boys, Zuilichem (2x), Sparta’30, NOAD’32 (2x), GVV’63, ASH en als interim-trainer bij Wilhelmina’26 en het Zevenbergse Virtus.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app