• Raily Ignacio kwam al eerder uit voor Kozakken Boys.
• Raily Ignacio kwam al eerder uit voor Kozakken Boys. Foto: regio-voetbal.nl

Raily Ignacio mogelijk zaterdag in Katwijk al terug bij Kozakken Boys

Nieuws Spelerscarrousel 7.067 keer gelezen

WERKENDAM • Kozakken Boys verloor zaterdag voor de dertiende keer in dit seizoen. De 0-5 tegen AFC viel wel erg hoog uit. Kansen waren er met name voor rust genoeg, maar Kozakken Boys weet het net moeilijk te vinden. Daarom is er een lijntje gelegd met voormalig Kozakken Boys-spits Raily Ignacio. Hij was gisteren voor AFC niet van de partij, maar de kans is groot dat hij volgende week al in en tegen Katwijk voor de Werkendammers uitkomt, laat het AD weten. 

Kozakken Boys-trainer Edwin Grünholz kan nog niet beschikken over de geblesseerde spitsen Lowie van Zundert en Mario Bilate. Daarom komt Ignacio in beeld. “Als AFC akkoord gaat keert hij inderdaad terug”, laat Kozakken Boys-voorzitter Dick Hoogendoorn weten.

De spits uit Den Haag kwam eerder uit voor Rijnsburgse Boys, SV Spakenburg, ADO Den Haag, FC Dordrecht (huur) en Westlandia. Voor Kozakken Boys speelde hij 39 wedstrijden en scoorde 20 keer. Hij moest in 2018 tussentijds bij de ‘boys’ vertrekken en speelt sindsdien bij AFC, waarvoor hij in 80 wedstrijden 54 keer het net vond.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Download onze app

Heb jij de app van Regio-Voetbal al?

Al het voetbalnieuws uit jouw regio
Alle uitslagen op één plek
Gratis downloaden