Logo regio-voetbal.nl
Leerdam Sport ten onder in ‘oefenpotje’ bij Herovina
Leerdam Sport ten onder in ‘oefenpotje’ bij Herovina (regio-voetbal.nl)

Leerdam Sport ten onder in ‘oefenpotje’ bij Herovina

  •   keer gelezen   Wedstrijdverslagen

HERWIJNEN – Voor Leerdam Sport stond er in de wedstrijd bij Herovina niks meer op het spel. Omdat Herovina zich voorbereid op de nacompetitie, werd het een veredeld oefenpotje in Herwijnen. “Het seizoen was voor ons al gedaan en de echte motivatie was er natuurlijk niet”, zei trainer Yoni Sahertian. “Ik heb veel jonkies laten spelen. Herovina speelde ook niet in zijn sterkste opstelling.”


Herovina-trainer Glenn Calor ging tegenstander IFC bekijken in hun wedstrijd tegen Groote Lindt: “Ze hebben verloren, maar het is wel een prima ploeg. We maken altijd kans, maar we zullen wel echt aan de bak moeten en ons moeten wapenen. Maar het is voor ons echt een toetje en dat is altijd leuk. We gaan ons best doen en zien wel waar het eindigt.”

Via Jesse van Vliet en Maarten Lievaart kwam de thuisploeg op 2-0. Ruben de Pender maakte de 2-1. Nadat Maurice Schopenhouer en opnieuw Lievaart de marge weer vergrootten, kwam Leerdam Sport nog dichtbij. Ray Kant scoorde de 4-2, waarna invaller Juarth Leihitu de 4-3 maakte. Het slotakkoord was echter weer aan Lievaart: 5-3.

Ontvang 'm elke week gratis >

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Elke week het laatste Regio-Voetbal nieuws in je mailbox ontvangen?

Aanmelden

Trainerscarrousel

Spelerscarrousel

Regio-Voetbal Toernooien

Voorbeschouwingen

Proxsys Cup